Over Veronica

Hoi, mijn naam is Veronica Klinkenberg en ik heb Colored Candles opgericht. Alle kaarsen worden door mij gemaakt.

Wat het assortiment kaarsen van Colored Candles zo uniek maakt is de hoeveelheid kleur. Kaarsen die zo vol zijn van kleur dat je niet doorhebt dat er geen geur aanzit! Verder zijn alle kaarsen vegan en passen in een ecologische, duurzame dan wel vegan lifestyle. De chakrakaars is toch wel de topper!

Wie helemaal verliefd is geworden op mijn kaarsen is Arrienne Denayere in wie ik een fijne collega gevonden heb. Zij verkoopt de kaarsen van Colored Candles in haar webshop Kleine Duimpjes. Zij heeft ook een fysieke winkel 't Ecowinkeltje in Zierikzee (provincie Zeeland.) Je bent van harte welkom om haar mooie assortiment met eigen ogen te komen bekijken.

Zelf woon ik al ruim 20 jaar in het mooie Alkmaar.Een paar jaar geleden had ik het geluk om een prachtige eengezinswoning toegewezen te krijgen. In de knusse keuken maak ik mijn kaarsen. In de woonkamer staat een groot dressoir met daarop plastic bakken met alle kleuren was en daarnaast een hoge kast met de voorraad kaarsen. In de zithoek geniet van mijn cavia's Yin en Yang, zij hebben een open ren op de vloer.

Van 2012 tot en met 2019 had ik al een bedrijf in sojakaarsen. Deze jaren waren een avontuur in het ontdekken van het ondernemerschap. Totdat ik besefte dat het niet langer werkte, ik was toe aan verandering. In de herfst van 2019 ging ik terug naar de "tekentafel" om een nieuw concept uit te werken.

Ik ontdekte dat ik nog heel veel kleurblokjes op voorraad had, goed voor zeker 20 kilo gekleurde was. Veel klanten, vooral op de markt, hebben aangegeven geen geurkaarsen te willen onder andere omdat de geur vaak op de luchtwegen slaat. Zo werd het idee geboren om met gekleurde kaarsen aan de slag te gaan en was "Colored Candles, by Veronica" geboren.

Tekst voor het laatst bewerkt woensdag 14 december 2022

© 2019 - 2024 Colored Candles by Veronica | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel