Over Colored Candles

Het team van Colored Candles

Hoi, mijn naam is Veronica Klinkenberg en ik heb Colored Candles opgericht. Alle kaarsen worden door mij gemaakt en ontworpen. Achter de schermen krijg ik ondersteuning van vrienden die een goed gevoel hebben voor kleur en sfeer. Verder werk ik samen met proffessionals voor een de boekhouding en ben ik op zoek naar een bedrijven die mijn huisstijl gaan ontwerpen en drukken.

Wederverkoop en affliatie

Wie helemaal verliefd is geworden op mijn kaarsen is Arrienne Denayere in wie ik een fijne collega gevonden heb. Zij verkoopt de kaarsen van Colored Candles in haar webshop Kleine Duimpjes. Ook heeft zij een fysieke winkel in Zierikzee (provincie Zeeland.) Je bent van harte welkom om haar mooie assortiment daar met eigen ogen te komen bekijken.

Nederlandse sojakaarsen vol van kleur

Wat het assortiment kaarsen van Colored Candles zo uniek maakt is de hoeveelheid kleur. Kaarsen die zo vol zijn van kleur dat je niet doorhebt dat er geen geur aanzit! Verder zijn alle kaarsen vegan en passen in een ecologische, duurzame danwel vegan lifestyle.  De chakrakaars is een droom die uitkwam en ook de grotere maten glazen zorgen ervoor dat er nu ook grotere kaarsen met 30 en 40 branduren in het assortiment zitten. De twee grootste glazen zijn (binnenkort) vekrijgbaar met 1 of met 2 lonten. Er zijn nog vele mogelijkheden om verder te ontwikkelen waaronder kaarsen met houten lonten, een stoere glazenserie die de mannen en stoerdere vrouw zal aanspreken, diverse doe-het-zelf pakketten, andere wassorten waaronder koolzaad- en bijenwas, materialen aanbieden voor particulieren en collega's enzovoort!

Locatie van creativiteit: Alkmaar, Noord-Holland

Al ruim 20 jaar woon ik in het mooie Alkmaar en ik zie deze stad, ondanks dat ik hier niet opgegroeid ben, absoluut als mijn thuis. Na de scheiding had ik het geluk om een prachtige eensgezinswoning in Daalmeer toegwezen te krijgen en deze gouden kans heb ik met beide handen aangegrepen. Hoewel de keuken behoorlijk klein is en nog lang niet ingericht als ik het zou willen, heb ik er het erg naar mijn zin.  Tegen de lange muur in de woonkamer staat een groot dressoir met daarop plastic bakken uitgestalt. In deze plastic bakken zitten alle kleuren was die ik gebruik voor de kaarsen. Mijn woonkamer is dus ook mijn werkruimte, het is dan ook fijn om een "werkvrije" zone te hebben waar ik heerlijk onderuit op de bank mijn favoriete tv-series kan kijken. Dat kan gelukkig in de zithoek waar geen werkitems zichtbaar zijn, op de testkaarsen na want die staan op de salontafel.

Hoe ik op het idee kwam

Van 2012 tot en met 2019 had ik al een bedrijf in sojakaarsen. Deze jaren waren een avontuur in het ontdekken van het ondernemerschap. Totdat ik besefte dat het concept niet langer werkte. In de herfst van 2019 ging ik terug naar de "tekentafel" om een nieuw concept uit te werken. Ik ontdekte dat ik nog heel veel kleurblokjes op voorraad had, goed voor zeker 20 kilo gekleurde was. Neem daarbij de herinnering dat ik veel klanten, vooral op de markt, sprak die aangaven geen geur te kunnen hebben of heel gevoeglig te zijn voor geuren. Zo werd het idee geboren om met gekleurde kaarsen aan de slag te gaan wat uiteindelijk resulteerde in "Colored Candles, by Veronica".

© 2019 - 2021 Colored Candles by Veronica | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel