Schenkkannetje

Artikel 10 van 20
€ 2,75

Roetsvrijstaal schenkkannetje van 0,14 liter.

Deze gebruik ik zelf en worden ook tijdens de workshops gebruikt.

Hoeveel kannetjes heb je nodig?

Het handigste vind ik zelf om per laag 1 kannetje te gebruiken. Dus maak je een kaars met drie lagen, dan is het handig om drie kannetjes te gebruiken. Je kunt dan het kannetje met de was klaarzetten en je hoeft niet op het laatste moment nog af te wegen.

Het kan ook met slechts één kannetje...

Uiteraard kan het ook met 1 kannetje, je kunt de tweede en derde portie was dan afwegen en bijvoorbeeld op een bordje of in een bakje bewaren tot het kannetje leeg is. Je moet dan het kannetje direct na het schenken goed schoonmaken zodat de kleuren schoon blijven en niet gaan doorlopen.

Lever je kannetjes weer in!
Heb je een doe-het-zelf pakketje gekocht, met kannetjes? Heb je die ene mooie kaars gemaakt maar komt het er niet van om nog meer kaarsen te maken? Of is kaarsen maken toch niet helemaal je ding?
Schone kannetjes die onbeschadigd zijn, kun je aan mij terug verkopen. Je betaald in feite een borg ter waarde van de aankoopprijs zodat ik nieuwe kan kopen. Ben je klaar met kaarsen maken en staan de kannetjes in de kast stof te happen? Lever ze schoon bij mij in en je krijgt het hele bedrag terug. Uiteraard is een kleine bijdrage voor het lenen van harte welkom!

Genoemde aankoopprijs is per stuk.

© 2019 - 2024 Colored Candles by Veronica | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel