NIEUW Workshops gekleurde kaarsen maken

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 2,00

Veronica geeft nu ook kaarsenworkshops!

In de kaarsenworkshop maken we samen een kaars in glas met 1 of 3 kleuren.

Er zijn verschillende themaworkshops mogelijk:

  • recreatieve workshop: voor het plezier een kaars maken, voor jezelf of om iemand cadeau te doen. De technische kennis laten we achterwege
  • kennisworkshop: wordt je helemaal blij van kaarsen als jouw nieuwe hobby, dan kun je een kennisworkshop volgen waarin ik mijn kennis en ervaring beschikbaar stel. Na de eerste workshop heb je een indruk, waarschijnlijk wil je nog 1 of 2 extra workshops doen om alle kennis te integreren en uit te breiden. Zo kun je thuis vol zelfvertrouwen aan de slag! Materialen kun je allemaal via mij aanschaffen, helemaal opmaat naar jouw wensen
  • intentie-workshop: tijdens deze workshop maak je een kaars met een persoonlijke betekenis en intentie. voor jezelf of voor iemand anders.. De Karen kaars heeft 30 branduren en drie kleuren die je zelf uit kiest.
  • mini-workshop theelichtje maken: voor kinderen en volwassenen die even kort willen proeven van het kaarsen maken. Een theelichtje is snel gemaakt en daarom veel toegankelijker voor kinderen en andere personen met een korte concentratieboog of een druk schema. Ook handig als je benieuwd bent naar hoe een sojakaars brandt en of de vlam inderdaad zo mooi rustig is al ze zeggen.

Kinderen: de mini-workshops zijn geschikt voor kinderen van bijna elke leeftijd! Jongere kinderen vragen 1 op 1 begeleiding van een volwassene zoals een ouder of grootouder. Omdat Veronica zich met de tehcnische kant bezig houdt, is het gewenst dat een (andere) volwassene het kind of de kinderen begeleidt. Er wordt gebruik gemaak van heet water om de sojawas te verwarmen en de was zelf kan ook heet worden.

Groepsgrootte: workshops vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 4 personen met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wil je graag een workshop doen met meer personen, neem dan vooral contact op!

Standaard locatie: de workshops vinden plaats bij Veronica thuis in de woonkamer, in het gezelschap van cavia's Yin en Yang. Ook de mini-workshops vinden bij mij thuis plaats.

Prijslijst:

Recereatieve workshop
2 personen EUR80,- dus EUR40,- p.p
3 personen EUR90,- dus EUR30,- p.p.
4 peronen EUR100,- dus EUR25,- p.p.

Intentie workshop
2 personen EUR95,- dus EUR47,50 p.p
3 personen EUR105,- dus EUR35,- p.p.
4 peronen EUR115,- dus EUR28,75 p.p.

Kennis workshop
2 personen EUR110,- dus EUR55,- p.p
3 personen EUR120,- dus EUR40,- p.p.
4 peronen EUR130,- dus EUR32,50 p.p.

Locatie op aanvraag: de fiets is mijn enige vervoersmiddel. Woon je op maximaal 5 km van Alkmaar-Noord of wil je mij en mijn spullen vervoeren met de auto, dan kan ik ook bij jullie thuis komen. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Bij twijfel: mocht je twijfelen, het spannend vinden, eerst willen kennis maken? Dat kan allemaal! Trek je stoute schoenen aan en vraag het me! Je zit nergens aan vast tot we duidelijke afspraken hebben gemaakt en je mag er ook gerust over nadenken.

Aanmelden kan door een workshop hier in je winkelmandje te doen en de bestelprocedure te doorlopen.. De worskhop is definitief als we een datum afgesproken hebben en je de factuur voldaan hebt. Je kunt ook even contact opnemen om een afspraak te maken.

TIP: Schrik niet als de webshop in eerste instantie verzendkosten in rekening brengt. Je kunt tijdens de bestelprocedure kiezen voor "ophalen" dan zijn de verzendkosten verdwenen.

© 2019 - 2023 Colored Candles by Veronica | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel