Aards en stoer Limited Edition

Artikel 20 van 20
€ 6,95

Deze sojakaars in aardetinten bestaat uit blauw, olijfgroen en een paars met veel rood erin. Hij is ontstaan vanuit een brainstorm met kleurenliefhebber Wendy.

Zoals altijd handgemaakt bij mij, Veronica, in mijn eigen keuken.

De kleuren zijn speciaal, het zijn namelijk de kleuren die ik van 2012-2019 gebruikte voor mijn kaarsen die ik toen nog verkocht onder de naam Danielle Duurzaam. Omdat degene bij wie ik de kleuren inkocht niet wilde vertellen welk merk het betreft, ben ik voor Colored Candles op Bekro overgestapt, een Duits bedrijf waarvan de producten goed verkrijgbaar zijn. De kleuren gebruikt in dit ontwerp zijn dus uniek, de voorraad is beperkt en kan niet aangevuld worden.

De blauw is meer aards dan de blauw van Bekro. Van deze aardse blauw heb ik een grotere voorraad, genoeg om in nog minstens één ander ontwerp te verwerken.

De olijfgroen heb ik óók van Bekro maar die is toch heel anders van kleur. De olijfgroen in deze kaars is veel dieper bruiner, die van Bekro is veel lichter. Van de diepe olijfgroen heb ik niet heel veel voorraad, deze zal er behoorlijk doorheen gaan bij het maken van zes in de maat Meredith en zes in de maat Karen.

Van de paars heb ik slechts 600 gram beschikbaar. Daar kan ik één keer kaarsen van maken (6 in de maat Meredith en 6 in de maat Karen), een paar doe-het-zelf pakketten (maat Meredith) en dan is het op.

Heb je interesse in deze kaars, wacht dan niet te lang en reserveer vrijblijvend een exemplaar!
Zo weet je zeker dat je niet misgrijpt. De reservering wordt definitief door te betalen.

Meredith: 6 cm hoog, 20 branduren €6,95
Karen: 8 cm hoog, 30 branduren €11,95

Reserveren kan door het sturen van een bericht naar whatsapp of e-mail.
Alle contactgegevens vind je op de contactpagina

© 2019 - 2024 Colored Candles by Veronica | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel