Sets en pakketten

"Pakketten" en "sets" het verschil:

"Pakketten" Is bij ons de korte naam voor doe-het-zelf pakketten.
Om een duidelijk onderscheid te maken, noemen we meerdere kaarsen bij elkaar "sets".

Een set is dus met kaarsen, een pakket is om zelf kaarsen te maken.

"Cadeauset", wat houdt het in?

Een cadeauset bevat twee kaarsen en twee glazen.
Hiermee kun je twee kaarsen tegelijkertijd branden maar je hebt dan geen navulling.

Als de kaarsen op zijn, heb twee lege glazen over die je kunt vullen door navulling te bestellen. Deze set is ideaal om cadeau te geven. Zeg er dan wel even bij dat er ook navulling te krijg is, het glas hoeft dus niet werkloos in de kast te belanden. Of bestel direct de navulling erbij, dan kan de ontvanger twee kaarsen tegelijkertijd branden én de beide glazen navullen.

Navulling?

Om te voorkomen dat glazen werkloos in de kast komen te staan, gaan dienen als vaasje en andere redenen, hebben we ook navulling. Dat is een losse kaars maar dan zonder glaasje, die heb je immers al. Zo kun je, als je genoeg glaasjes in huis hebt, deze altijd weer opnieuw gebruiken door simpel navulling te bestellen. Wel zo handig, zuinig en makkelijk!

Eigen glaasje gebruiken? Eerst checken!

Weet je niet zeker of iemand de juiste glaasjes al in huis heeft, bestel dan sowieso een set met glaasjes. Zonder glaasjes branden de kaarsen niet goed! Hoewel er glaasjes zijn die licht afwijken en prima bruikbaar zijn, vervalt de garantie als je andere glaasjes dan de onze gebruikt. Er zijn namelijk ook glaasjes die ongeschikt zijn en ervoor zorgen dat de kaars minder goed brandt.

Wil je weten of jouw glaasje geschikt is? Deze dient in ieder geval recht te zijn, het mag niet uiteen lopen van de bodem naar boven. Neem de maten op en geef deze aan ons door via e-mail of whatsapp, bellen mag ook. Dan kan ik inschatten of het glas geschikt is. De voorkeur blijft echter altijd om de meegeleverde glaasjes te gebruiken, omdat het simpelweg de makkelijkste manier is.

© 2019 - 2022 Colored Candles by Veronica | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel