Uno kaarsen

In de periode van 2012-2019 maakte ik, Veronica, ook al sojakaarsen. Toen nog onder mijn andere voornaam Danielle en met de bedrijfsnaam Danielle Duurzaam. Vanuit deze peride heb ik nog meer dan 20 kilo gekleurde was over, wat trouwens ook de inspiratie was om mij te specialiseren in gekleurde kaarsen en de geuren weg te laten.

Inmiddels ben gebruik ik de kleurstoffen van Bekro, een Duits bedrijf waarvan de producten goed verkrijgbaar zijn. Zo kan ik een stabiel assortiment uitbouwen en voorkom ik dat een kleur niet meer verkrijgbaar is.

Wat te doen met de meer dan 20 kilo gekleurde was? Allereerst had ik een merknaam nodig, dat is "Uno" geworden. Het staat, in dit geval, voor anomiem en uniek. Uniek omdat ik deze kleuren dus nog niet gevonden heb en als ik ze vind zullen ze vele malen slechter verkrijgbaar zijn dan Bekro met alle risico's van dien. De kans dat de Uno kleuren terug komen in het assortiment is heel klein.

Om deze was te gaan gebruiken zijn kleurenliefhebber Wendy en ik gaan brainstormen en de eerste kaars is geboren.
In deze categorie vind je alle Uno kaarsen terug. Heel veel plezier met het kiezen van een prachtige, unieke kaars!

Sorteer op
  • Aards en stoer
    Aards en stoer

    Uniek ontwerp sojakaars in de Uno kleuren blauw, olijfgroen en paars met veel rood. Beperkte voorraad van de gekleurde was, lees verder bij het product.

    5,95
Sorteer op
© 2019 - 2021 Colored Candles by Veronica | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel